ОБЩЕСТВЕН ДАРИТЕЛСКИ ФОНД, Стара Загора

Switch to desktop

Дарение за РЗИ

lancetiНа 26.06.2020, Обществен дарителски фонд закупи и предостави на ръководството на РЗИ – Стара Загора автоматични еднократни ланцети необходими за извършване на бързи тестове за covid 19.

Регионалната здравна инспекция Стара Загора получи 500 бр. автоматични ланцети. Дарението беше съгласувано с директора на РЗИ – д-р Станимир Станков. Общата стойност на дарението е 159 лв. Сумата за предметното дарение е изразходвана от Дарителската кампания за справяне с covid-19, която продължава да набира средства.

Дарение за кампанията можете да направите по сметка:

ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА КЛОН СТАРА ЗАГОРА
Адрес: бул. Цар Симеон Велики 104
IBAN: BG02FINV915053BGN0DJ4D
Банков код: FINVBGSF
Основание: дарение

Телефон за връзка за издаване на договор за дарение: 0884842933 или на е-поща Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Даренията ще бъдат приоритетно насочвани към най-нуждаещите се медицински заведения и звена в Старозагорска област и ще бъдат съгласувани с техните ръководства.

За да видите предишни дарения можете да ползвате тези връзки.

ПОЛУЧЕНИ ДАРЕНИЯ

ПРЕДОСТАВЕНИ ДАРЕНИЯ

Copyright © 2011 Обществен дарителски фонд - Стара Загора. Всички права запазени. Сайтът е обновен по проект „Институционално укрепване на Обществен дарителски фонд – Стара Загора”, финансиран от Фондация “Работилница за граждански инициативи” по програма „Развитие на обществените фондации в България (юли 2011 – юни 2013) с финансовата подкрепа на фондация „Чарлз Стюарт Мот”.

Top Desktop version