ОБЩЕСТВЕН ДАРИТЕЛСКИ ФОНД, Стара Загора

Switch to desktop

Дарение на система за видео-наблюдение

IMG 8684По съвместна инициатива на Граждански клуб ЛИПА и Обществен дарителски фонд – Стара Загора и по желание на Клиниката по инфекциозни болести към УМБАЛ "Проф. д-р Ст. Киркович” АД днес беше направено поредното дарение. Дарението представлява изграждане на система за вътрешно видео-наблюдение с 16 камери, разположени на двата етажа на Клиниката.

Системата беше реализирана от фирма „Технопол Инженеринг” ЕООД в много кратки срокове и изцяло спазвайки изискванията за безопасност.

Системата беше приета от проф. Пекова, завеждащ Клиниката и д-р Минков, заместник директор по административната дейност на УМБАЛ, които изтъкаха значението й за доброто функциониране на Клиниката по инфекциозни болести.

Сумата за дарението е разпределена между Граждански клуб ЛИПА и Обществен дарителски фонд. Средствата с които е платена частта на Фонда – 1010 лв. са набрани от дарителската кампания за справяне с covid-19, която продължава да набира средства.

Дарение за кампанията можете да направите по сметка:

ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА КЛОН СТАРА ЗАГОРА
Адрес: бул. Цар Симеон Велики 104
IBAN: BG02FINV915053BGN0DJ4D
Банков код: FINVBGSF
Основание: дарение

Телефон за връзка за издаване на договор за дарение: 0884842933 или на е-поща Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Даренията ще бъдат приоритетно насочвани към най-нуждаещите се медицински заведения и звена в Старозагорска област и ще бъдат съгласувани с техните ръководства.

За да видите предишни дарения можете да ползвате тези връзки.

ПОЛУЧЕНИ ДАРЕНИЯ

ПРЕДОСТАВЕНИ ДАРЕНИЯ

Copyright © 2011 Обществен дарителски фонд - Стара Загора. Всички права запазени. Сайтът е обновен по проект „Институционално укрепване на Обществен дарителски фонд – Стара Загора”, финансиран от Фондация “Работилница за граждански инициативи” по програма „Развитие на обществените фондации в България (юли 2011 – юни 2013) с финансовата подкрепа на фондация „Чарлз Стюарт Мот”.

Top Desktop version