ОБЩЕСТВЕН ДАРИТЕЛСКИ ФОНД, Стара Загора

Switch to desktop

Дарение за Клиниката по инфекциозни болести

darenie bolnichni legla 01Общо 9 са леглата, които Лайънс клуб Стара Загора – Тракия съвместно с Обществен дарителски фонд дариха вчера на УМБАЛ „Проф. д-р Стоян Киркович” – Стара Загора. Те са предназначени за Клиниката по инфекциозни болести където се лекуват пациентите, заразени с коронавирус.

„Искрено благодаря за това дарение, защото с него се подпомага не само дейността на болницата, но и се осигурява възможност пациентите да бъдат лекувани при много по-добри условия. Леглата са изключително необходими в настоящата ситуация” – каза д-р Георги Минков, зам.-директор по медицинската дейност на Университетската болница.

Седем от леглата са дарение от Лайънс клуб Стара Загора – Тракия и с индивидуалната помощ на членовете на клуба. „Дълбокото убеждение на членовете на нашия клуб е, че хората са родени да вършат добри дела. В кризата, в която се намираме, ключовата дума е солидарност и се надяваме още много хора да преодолеят страха и да отворят сърцата си” – каза президентът на Лайънс клуб Стара Загора – Тракия Георги Симеонов.

Двете легла на стойност 1476 лв., дарени от Обществен дарителски фонд – Стара Загора са закупени с пари от дарителска кампания за справяне с covid-19, която продължава да набира средства.

Дарение за кампанията можете да направите по сметка:
ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА КЛОН СТАРА ЗАГОРА
Адрес: бул. Цар Симеон Велики 104
IBAN: BG02FINV915053BGN0DJ4D
Банков код: FINVBGSF
Основание: дарение

Телефон за връзка за издаване на договор за дарение: 0884842933 или на е-поща Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Даренията ще бъдат приоритетно насочвани към най-нуждаещите се медицински заведения и звена в Старозагорска област и ще бъдат съгласувани с техните ръководства.

Copyright © 2011 Обществен дарителски фонд - Стара Загора. Всички права запазени. Сайтът е обновен по проект „Институционално укрепване на Обществен дарителски фонд – Стара Загора”, финансиран от Фондация “Работилница за граждански инициативи” по програма „Развитие на обществените фондации в България (юли 2011 – юни 2013) с финансовата подкрепа на фондация „Чарлз Стюарт Мот”.

Top Desktop version