ОБЩЕСТВЕН ДАРИТЕЛСКИ ФОНД, Стара Загора

Switch to desktop

Дарение за община Николаево

images

На 16 април беше направено дарение на лични предпазни средства на Община Николаево. Дарението включва трислойна хигиенна маска за лице – 50 бр. на стойност 100 лв., и 50 чифта ръкавици на стойност 72 лв. Дарението, което беше прието от г-жа Пенка Генчева - началник Здравеопазване, ще бъде използвано за обезпечаване безопасността на служителите в условията на епидемична обстановка.

Средствата за предоставените лични предпазни средства са събрани посредством дарителската кампания обявена от Обществен дарителски фонд – Стара Загора с подкрепата на Търговско-промишлената палата и Граждански клуб ЛИПА.

Граждански клуб ЛИПА дари на община Николаево и 20 бр. предпазни шлема.

Следете ни тук и във фейсбук за още информация.

Дарение за кампанията можете да направите по сметка:

ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА КЛОН СТАРА ЗАГОРА
Адрес: бул. Цар Симеон Велики 104
IBAN: BG02FINV915053BGN0DJ4D
Банков код: FINVBGSF
Основание: дарение

Телефон за връзка за издаване на договор за дарение: 0884842933 или на е-поща Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Даренията ще бъдат приоритетно насочвани към най-нуждаещите се медицински заведения и звена в Старозагорска област и ще бъдат съгласувани с техните ръководства.

Copyright © 2011 Обществен дарителски фонд - Стара Загора. Всички права запазени. Сайтът е обновен по проект „Институционално укрепване на Обществен дарителски фонд – Стара Загора”, финансиран от Фондация “Работилница за граждански инициативи” по програма „Развитие на обществените фондации в България (юли 2011 – юни 2013) с финансовата подкрепа на фондация „Чарлз Стюарт Мот”.

Top Desktop version