ОБЩЕСТВЕН ДАРИТЕЛСКИ ФОНД, Стара Загора

Switch to desktop

Дарение за ЦСМП - Стара Загора

darenieНа 10 април /петък/ беше направено първото дарение на лични предпазни средства на Центъра за спешна медицинска помощ – Стара Загора. Дарението включва 45 бр. защитни костюми /различни размери/ за еднократна употреба на обща стойност 540 лв., както и 3000 бр. полиетиленови калцуни на стойност 146,16 лв. 

Те ще бъдат разпределени между 9-те филиала на Центъра в областта, като с приоритет ще се ползват местата където вече има установени случаи на пациенти заразени с коронавирус, сподели д-р Павлова директор на ЦСМП.

Средствата за предоставените лични предпазни средства са събрани посредством дарителската кампания обявена от Обществен дарителски фонд – Стара Загора с подкрепата на Търговско-промишлената палата и Граждански клуб ЛИПА.

Граждански клуб ЛИПА дари на ЦСМП и 50 предпазни шлема предоставени от членове на Клуба.

Това е първото дарение направено със средства на дарителите на кампанията. Следете ни тук и във фейсбук за още информация. Дарение можете да направите по сметка:

ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА КЛОН СТАРА ЗАГОРА
Адрес: бул. Цар Симеон Велики 104
IBAN: BG02FINV915053BGN0DJ4D
Банков код: FINVBGSF
Основание: дарение

Телефон за връзка за издаване на договор за дарение: 0884842933 или на е-поща Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Даренията ще бъдат приоритетно насочвани към най-нуждаещите се медицински заведения в Старозагорска област и ще бъдат съгласувани с техните ръководства.

Copyright © 2011 Обществен дарителски фонд - Стара Загора. Всички права запазени. Сайтът е обновен по проект „Институционално укрепване на Обществен дарителски фонд – Стара Загора”, финансиран от Фондация “Работилница за граждански инициативи” по програма „Развитие на обществените фондации в България (юли 2011 – юни 2013) с финансовата подкрепа на фондация „Чарлз Стюарт Мот”.

Top Desktop version