ОБЩЕСТВЕН ДАРИТЕЛСКИ ФОНД, Стара Загора

Switch to desktop

Танцови битки в Зарата

IMG 6300В Стара Загора, на 5 септември, се проведе танцовото състезание You(th) can dance, което бе придружено с танцови работилници по брейк, хип хоп и k-pop. Събитието, което беше подкрепено от Младежка Банка Стара Загора привлече 24 танцьори на възраст между 10 и 22 години. Трима участници от гр. Пловдив бяха дошли специално за състезанието.

Публиката бе от около 70-80 младежи. Събитието беше изключително ценно за всички танцьори, понеже беше първа изява на голяма сцена за тях, особено за най-малките от K-POP групите. В публиката имаше и родители, които бяха дошли да подкрепят своите деца и за тях беше истинско удоволствие да видят изпълнението им на сцена.

В 1 на 1 танцовите битки се включиха 8 младежи в същата възрастова група с атрактивни имена като: Астробой, Яник, Крис Мастърпийс, Джаки, Куин Би, Заза и други. „Битките” бяха изключително оспорвани, като на моменти самите съдии имаха разногласия и се налагаше двубоите да имат втори и дори трети дубъл.

Победителите получиха ваучери от спортен магазин и заслужените аплодисменти на публиката.

Водещ на събитието беше Александра Каличева, която се занимава от 15 г. със стрийт танци, а ДиДжей беше DJ Pepi Petrov a.k.a DJ Petrov, който се занимава професионално с музика от 2008 г. Сцената беше предоставена от Община Стара Загора.

Copyright © 2011 Обществен дарителски фонд - Стара Загора. Всички права запазени. Сайтът е обновен по проект „Институционално укрепване на Обществен дарителски фонд – Стара Загора”, финансиран от Фондация “Работилница за граждански инициативи” по програма „Развитие на обществените фондации в България (юли 2011 – юни 2013) с финансовата подкрепа на фондация „Чарлз Стюарт Мот”.

Top Desktop version