ОБЩЕСТВЕН ДАРИТЕЛСКИ ФОНД, Стара Загора

Switch to desktop

Дарителска кампания: Абитуриенти 2019

hat2Обществен дарителски фонд – Стара Загора обявява кампания за набиране на средства за абитуриенти, които живеят в Центрове за настаняване или Домове за деца лишени от родителски грижи в Стара Загора. 

Това са 12 младежи – момчета и момичета, които завършват различни училища в града. Средствата които събираме са за покриване на разходите по закупуване на куверт за ресторанта и фотоалбум на класа.

Кампанията се реализира съвместно с фейсбук групата „Помогнете, моля! Абитуриентите на Стара Загора” създадена по инициатива на Деница Митева.

Даренията се събират по банкова сметка на Обществен дарителски фонд Стара Загора.

Банкова сметка в лева:
ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА
IBAN: BG72FINV915053BGN0DJ4E
BIC: FINVBGSF
Основание: дарение бал 2019

Кампанията ще приключи на 30 април 2019 година.

Необходимата сума е около 200 лв. на дете в зависимост от размера на куверта и цената на фотоалбума. Моля, не изпращайте дрехи! Ако желаете да направите предметно дарение, предварително се свържете с директора на съответния Дом /https://www.starazagora.bg/bg/sotsialni-uslugi/. 

Всяко малко дарение помага.

Copyright © 2011 Обществен дарителски фонд - Стара Загора. Всички права запазени. Сайтът е обновен по проект „Институционално укрепване на Обществен дарителски фонд – Стара Загора”, финансиран от Фондация “Работилница за граждански инициативи” по програма „Развитие на обществените фондации в България (юли 2011 – юни 2013) с финансовата подкрепа на фондация „Чарлз Стюарт Мот”.

Top Desktop version