ОБЩЕСТВЕН ДАРИТЕЛСКИ ФОНД, Стара Загора

Switch to desktop

Конкурс Младежка Банка 2019

konkursМладежка Банка Стара Загора обявява конкурс за финансиране на младежки проекти.

Имате добра идея, която е полезна за хората около вас? Ако е така, може да кандидатствате за средства от Младежка Банка до края на деня - неделя, 9 юни 2019 г., за да я реализирате!

Колкото по-добре опишете идеята си, толкова шансовете ви са по-големи.

Ние търсим идеи, които са:
• От младежи за младежи.
• Генерирани и осъществявани от млади хора.
• Ясни и реалистични.
• Имат положително влияние върху младите хора и всички останали.

С проекти могат да кандидатстват организации от област Стара Загора. Могат да кандидатстват и неформални групи. Проектите трябва да са на стойност между 500 - 1500 лева и да са със срок на изпълнение до 30 ноември 2019г. С предимство ще се разглеждат проекти със спортна насоченост.

Кандидатстването се извършва САМО по е-поща. След като изтеглите и попълните Формуляра за кандидатстване, го изпратете на адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. Важно е да напишете като тема на съобщението: "За конкурса на Младежка Банка 2019".

Краен срок за кандидатстване: до края на деня, неделя, 9 юни 2019 г.

Ако идеята ви представлява потенциален интерес за финансиране, нашият екип ще се свърже с вас, за да уговорим интервю. Това е възможност да представите подробно идеята си пред членове на екипа на Младежката Банка.

Как ще ви оценяваме?
1. Доколко идеята е ясна и реалистична?
2. Доколко идеята отговаря на критериите?
3. Доколко ясен и реалистичен е бюджета?
4. В каква степен идеята ще има положително въздействие върху младите хора или местната общност?
5. Колко хора ще се възползват от проекта?

С предимство ще се разглеждат проекти със спортна насоченост.

Повече информация можете да получите от офиса на Обществен дарителски фонд – тел.: 0884842933, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Проектът "Младежка банка" работи с подкрепата на Фондация "Работилница за граждански инициативи" и финансовата помощ на Фондация "Чарлз Стюърт Мот"

Copyright © 2011 Обществен дарителски фонд - Стара Загора. Всички права запазени. Сайтът е обновен по проект „Институционално укрепване на Обществен дарителски фонд – Стара Загора”, финансиран от Фондация “Работилница за граждански инициативи” по програма „Развитие на обществените фондации в България (юли 2011 – юни 2013) с финансовата подкрепа на фондация „Чарлз Стюарт Мот”.

Top Desktop version