ОБЩЕСТВЕН ДАРИТЕЛСКИ ФОНД, Стара Загора

Switch to desktop

Помощ за Теодор

Facebook Cover 2Теодор Кирилов Панев е симпатичен млад мъж. Когато влезе в офиса, нищо във външния му вид не подсказваше, че има сериозен здравословен проблем, докато не забелязахме вдървената походка и лекото накуцване.

Теодор е на 26 години и доскоро има работа и нормален живот докато болката не го заставя да постави всичко на пауза. След извършен ядрено-магнитен резонанс в началото на годината става ясно, че е нужна хирургическа интервенция, за да се подобри неговото състояние и да може да вземе живота си отново в ръце.

Операцията се покрива изцяло от здравната каса. Тя ще бъде извършена от д-р Борислав Калнев в Болница „Св. Георги”, гр. Пловдив, веднага щом Теодор успее да събере сумата от 2000 лв., колкото струва необходимия консуматив.

Поради болките, Теодор не може да работи и не може да си позволи да заплати за специалния гел, който е нужен за интервенцията. Ето защо се обръщаме с молба към вас, да подкрепите Теодор в този труден за него момент, за да може да продължи живота си нормално.

Дарения за консуматива се набират по сметка на Обществен дарителски фонд – Стара Загора. Сумата ще бъде разплатена директно към болницата.

Обществен дарителски фонд – Стара Загора
/ОДФ – Стара Загора/
РАЙФАЙЗЕНБАНК БЪЛГАРИЯ ЕАД
IBAN: BG31RZBB91551004289402
BIC: RZBBBGSF
основание: Теодор

Всяко физическо или юридическо лице може да получи договор за дарение. Обадете се на тел. 0884842933

Кампанията можете да следите на страницата във фейсбук: https://www.facebook.com/HelpTeodorKirilov/

Copyright © 2011 Обществен дарителски фонд - Стара Загора. Всички права запазени. Сайтът е обновен по проект „Институционално укрепване на Обществен дарителски фонд – Стара Загора”, финансиран от Фондация “Работилница за граждански инициативи” по програма „Развитие на обществените фондации в България (юли 2011 – юни 2013) с финансовата подкрепа на фондация „Чарлз Стюарт Мот”.

Top Desktop version