ОБЩЕСТВЕН ДАРИТЕЛСКИ ФОНД, Стара Загора

Switch to desktop

Диана Дончева и нейната борба за живот

Снимка ДианаДиана Дончева е приветлива жена, с дълга, боядисана в червено коса, която заедно със съпруга си продава плодове и зеленчуци на централния пазар в Стара Загора. Така е било до скоро. 

За съжаление, преди една година Диана чува тежка диагноза за онкологично заболяване. За да живее, тя има нужда от терапия, която могат да ѝ предложат само в Анадолу Медицински Център. Специфичното лечение трябва да се прилага на всеки 20 дни, а сумата необходима само за болницата е 7 хиляди лева всеки път.

Семейството ѝ повече не може да се справи с медицинските разноски по нейното лечение само. Затова търси помощ сред своите съграждани. За да живее Диана.

Можете да помогнете като споделите страницата на Диана: https://www.facebook.com/DianaNeedsYou

Като разкажете на приятели и да ги поканите да подкрепят Диана и нейното семейство в тази борба за оцеляване.

Като направите дарение по сметката на Диана, която е разкрита към Обществен дарителски фонд – Стара Загора. 100% от средствата са за каузата на Диана.

Обществен дарителски фонд – Стара Загора
/ОДФ – Стара Загора/
ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА
IBAN: BG46FINV91501017585655
банков код: FINVBGSF
основание: дарение за Диана Дончева

/Всяко физическо или юридическо лице може да получи договор за дарение. Обадете се на тел. 0884842933, Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите./">Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите./

Ако имате въпроси, можете да ни пишете или ни се обадете.

Copyright © 2011 Обществен дарителски фонд - Стара Загора. Всички права запазени. Сайтът е обновен по проект „Институционално укрепване на Обществен дарителски фонд – Стара Загора”, финансиран от Фондация “Работилница за граждански инициативи” по програма „Развитие на обществените фондации в България (юли 2011 – юни 2013) с финансовата подкрепа на фондация „Чарлз Стюарт Мот”.

Top Desktop version