ОБЩЕСТВЕН ДАРИТЕЛСКИ ФОНД, Стара Загора

Switch to desktop

Четирилистна детелина за малката Ромина

265661167Обществен дарителски фонд – Стара Загора получи благодарствена грамота от СНЦ „Зонта клуб Стара Загора“ за участието си в благотворителния базар „Подай ръка на Ромина”.

Благотворителният базар в подкрепа на 9-годишната Ромина, която страда от левкемия се проведе на 1 ноември, в Деня на народните будители на алеята на кестените в парк „Пети октомври”.

Един от първите посетители на щанда на ОДФ беше жена, която след като си купи благотворително дребен сувенир, ни подаде четирилистна детелина. Жената сподели, че я е намерила същата сутрин. Помоли ни да я предадем на Ромина с нейните пожелания за скорошно оздравяване.

От своя страна, ОДФ изказва своята благодарност към доброволците - ученици от Професионалната гимназия по компютърни науки и математически анализи с ръководител Донка Добрева, които обслужваха щанда на Фонда и успяха да разпродадат всички артикули с благотворителна цел.

Ежемесечно за лечението на Ромина са необходими 6000 лв. Можете да помогнете на Ромина и нейното семейство да преминават през изпитанията можете да направите дарение по сметка на името на майка ѝ.

BG93BPBI79352053555103
Деяна Белчева Нончева

 

264749812

 

264838265

Copyright © 2011 Обществен дарителски фонд - Стара Загора. Всички права запазени. Сайтът е обновен по проект „Институционално укрепване на Обществен дарителски фонд – Стара Загора”, финансиран от Фондация “Работилница за граждански инициативи” по програма „Развитие на обществените фондации в България (юли 2011 – юни 2013) с финансовата подкрепа на фондация „Чарлз Стюарт Мот”.

Top Desktop version