ОБЩЕСТВЕН ДАРИТЕЛСКИ ФОНД, Стара Загора

Switch to desktop

Шести национален конкурс МОЯТ ПРАЗНИК-2021

Виктория Тошкова 9 годОбществен дарителски фонд - Стара Загора връчи две награди на деца, участници в VI национален конкурс "Моят празник"-2021 г.

Конкурсът е организиран от Община Стара Загора и Център за подкрепа за личностно развитие. Конкурсът е включен в националния календар за изяви по интереси на децата и учениците за учебната 2021/2022 г. на Министерство на образованието и науката. Тази година в него участваха над 400 рисунки на деца от страната.

Наградите на Обществен дарителски фонд - Стара Загора заминаха при Ясмин Мюсреф на 7 г. и Виктория Тошкова на 9 г. от Ателие за изобразителни изкуства "Даша Батембергска", гр. Търговище. Пожелаваме им още много награди и участия в конкурси. Да развият таланта си и да творят с вдъхновение и радост!

Наградените творби на участниците могат да се видят в изложбата подредена в Галерия "Байер".

Виктория Тошкова 9 год

 

Ясмин Мюсреф 7 год

Copyright © 2011 Обществен дарителски фонд - Стара Загора. Всички права запазени. Сайтът е обновен по проект „Институционално укрепване на Обществен дарителски фонд – Стара Загора”, финансиран от Фондация “Работилница за граждански инициативи” по програма „Развитие на обществените фондации в България (юли 2011 – юни 2013) с финансовата подкрепа на фондация „Чарлз Стюарт Мот”.

Top Desktop version