ОБЩЕСТВЕН ДАРИТЕЛСКИ ФОНД, Стара Загора

Switch to desktop

Пастички в менюто на медиците

129000340Днес е третия ден на инициативата #ХапкаНадежда, която предоставя храна за медицинските специалисти, които работят в covid-отделенията на УМБАЛ "Проф. д-р Стоян Киркович" и Специализираната болница за активно лечение за пневмо-фтизиатрични заболявания.

Към традиционният топъл обяд прибавихме и пастички предоставени безвъзмездно от фирма „Куманови”, които бяха истинска изненада за медиците.

Кампанията стартира с дарение от Фондация "Христофор Бунарджиев", което осигури средствата за храна за първите четири дни. Друг дарител осигури хляба и това ни даде увереност да продължаваме да търсим подкрепата на хората от общността.

До този момент от индивидуални дарители са постъпили още близо 2000 лв. с които ще продължим да приготвяме топъл обяд за медиците през следващите дни.

Храната се разнася до Инфекциозна клиника, СБАЛПФЗ, Спешен център и УМБАЛ "Проф. д-р Стоян Киркович". За тази дейност разчитаме на доброволци, които използват собствен транспорт и обедната си почивка, за да помагат храната да стигне навреме до медиците.

За да продължим с инициативата имаме нужда от вашата подкрепа.

*Като собственик на заведение с кухня или желаещ да дари дълготрайни, опаковани продукти - моля, свържете се 0887193042 - Милка Колдамова

*Като желаещ да направи парично дарение -
Банкова сметка на Обществен дарителски фонд - Стара Загора
Първа Инвестиционна Банка, клон Стара Загора,
IBAN: BG02FINV915053BGN0DJ4D
Банков код: FINVBGSF
основание: храна за медиците

За информация, договори за дарение - 0884842933; Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. - Обществен дарителски фонд

Само заедно и обединени ще излезем по-силни от това предизвикателство.

Благодарим на всички вас!

Copyright © 2011 Обществен дарителски фонд - Стара Загора. Всички права запазени. Сайтът е обновен по проект „Институционално укрепване на Обществен дарителски фонд – Стара Загора”, финансиран от Фондация “Работилница за граждански инициативи” по програма „Развитие на обществените фондации в България (юли 2011 – юни 2013) с финансовата подкрепа на фондация „Чарлз Стюарт Мот”.

Top Desktop version