ОБЩЕСТВЕН ДАРИТЕЛСКИ ФОНД, Стара Загора

Switch to desktop

Капачки за бъдеще в Стара Загора

logo 01На 20 юни Обществен дарителски фонд ще се включи в шестата национална кампания за събиране на капачки – „Капачки за бъдеще”, която ще се проведе в 16 града в цялата страна.

Ще подкрепим кампанията на „Капачки за бъдеще” като организираме пункт за събиране на капачки на 20 юни 2020 /събота/ на паркинга на Парк Мол Стара Загора. Ще бъдем там от 10 до 14 часа.

Ще очакваме да донесете вашите капачки, които ще се превърнат в апаратура, която помага на детските и родилните отделения! Прекрасно е, че хората от големите градове за пореден път се обединяват, за да помогнат на недоносените бебета в по-малките!

До момента, благодарение на същите тези хора предимно от големите градове, са рециклирани над 260 000 кг пластмаса и дарени кувьози в двадесет и два (22!) града!

Отделно е закупена медицинска апаратура за още седем (7) болници, която е необходима за грижа за бебета и деца.

До момента тези кувьози са помогнали на стотици бебета!
Сега е време да продължим да помагаме!
Заедно можем повече!

Copyright © 2011 Обществен дарителски фонд - Стара Загора. Всички права запазени. Сайтът е обновен по проект „Институционално укрепване на Обществен дарителски фонд – Стара Загора”, финансиран от Фондация “Работилница за граждански инициативи” по програма „Развитие на обществените фондации в България (юли 2011 – юни 2013) с финансовата подкрепа на фондация „Чарлз Стюарт Мот”.

Top Desktop version