ОБЩЕСТВЕН ДАРИТЕЛСКИ ФОНД, Стара Загора

Switch to desktop

Да помогнем на Валентин Михов!

heartВалентин Михов страда от диабетно стъпало. Това води до редица увреждания на организма и тежка инфекция, която заразява костната тъкан. Последващата диагноза е остеомиелит. Налага се Валентин редовно да постъпва за болнично лечение с вакуум терапия. При прогресиране на инфекцията може да се стигне до ампутация на крака.

Вакуум терапия е най-ефективна в неговия случай и дава най-осезаем терапевтичен ефект. Лечението с такъв уред е на стойност 100 лв. на ден. Един курс може да продължи до 30 дни. Възможно е уредът да се наеме, но се оказва, че това не винаги може да се случи, тъй като има и много други пациенти с такъв проблем.

По лекарска препоръка семейството на Валентин се спира на другия по-добър вариант - закупуване на апарат за вакуум терапия. Стойността на апарата е 16 800 лв. Вече има набрани близо 5000 лв. Необходими са още 11 800 лв.

Нуждаем се от Вашата подкрепа и Ви каним да се присъедините към кампанията за набиране на средства за закупуване на апарата.

За повече информация, може да се свържете се с Калинка Михова на имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. и телефон 0898714174.

Вашата финансова подкрепа можете да изпратите на следната сметка:
SG Експресбанк АД, гр.Стара Загора
IBAN - BG72TTBB94005527344949
BIC TTBBBG22
Титуляр на сметката: Валентин Величков Михов

За текст на платежното нареждане моля да посочите "За лечение и възстановяване на Валентин"

Благодарим Ви!

Copyright © 2011 Обществен дарителски фонд - Стара Загора. Всички права запазени. Сайтът е обновен по проект „Институционално укрепване на Обществен дарителски фонд – Стара Загора”, финансиран от Фондация “Работилница за граждански инициативи” по програма „Развитие на обществените фондации в България (юли 2011 – юни 2013) с финансовата подкрепа на фондация „Чарлз Стюарт Мот”.

Top Desktop version